Bay Area Z Association


A place for BayZA members to chill

hid light install

Ask technical questions, get technical answers.

Re: hid light install

Postby TheOrteganator » Fri Mar 13, 2009 5:23 pm

oniham wrote:check the wiring in there, i had em on my Z with no problems whatsoever. Kevin still has em on the car, and they seemed fine during that one meet.


Oh yeah, they're still working fine. I was having problems a few weeks ago where only the driver's side light would come on sometimes and I was starting to get worried, but that turned out to be low voltage because my battery was going bad. New battery in they both come on again.
TheOrteganator
 
Posts: 413
Joined: Sat Nov 15, 2008 10:35 pm
Location: Belmont, CA

Re: hid light install

Postby tougedrifter » Sat Mar 14, 2009 10:14 am

lol, after a touge with my friends, one suddenly didnt turn on, then now, suddenly i have one look like 6k temp and 1 8ktemp @_@
Image 1992 slicktop!
tougedrifter
 
Posts: 240
Joined: Sun Nov 16, 2008 12:50 am

Re: hid light install

Postby chicagozer » Sat Mar 14, 2009 10:45 am

If you have problems with them powering up, you might look at running a relay harness. You also have the benefit of protecting your existing wiring from shorting out.

http://www.ddmtuning.com/products/HID_A ... 33-94.html
User avatar
chicagozer
 
Posts: 155
Joined: Sat Nov 15, 2008 6:25 pm

Re: hid light install

Postby kaoticdemize » Mon Mar 16, 2009 7:06 pm

actually it prob is the battery, mine is shit and i need a new one
kaoticdemize
 
Posts: 80
Joined: Mon Jan 12, 2009 1:05 pm

Previous

Return to Technical Garage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron